Trebisov.transformator voor afvalvermogenIs er nog ruimte voor ontwikkeling?

  • vrijgavetijd:2022-05-28 06:22:24
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:212
  • Korte omschrijving:

    Trebisov.,Verbindingsgroep structuur van droge transformatorVerslechtering van de isolatie van de kern van de transformatorTrebiso

Artikel inhoud

Verbindingsgroep structuur van droge transformator

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Trebisov.Overtemperatuuralarm en -verplaatsing: het verzamelen van wikkelings- of ijzerkerntemperatuursignalen overeenkomstig de temperatuurmeetweerstanden van de PTC-discrete systeemthermistor die zijn ingebed in de wikkeling van de onderste spanning. Wanneer de temperatuur van de wikkeling van de transformator weer stijgt, als het ;, moet het overtemperaire struikeldatasignaal naar het secundaire onderhoudscircuit worden getransporteerd,Trebisov.Model van droge transformator, en moet de transformator snel worden geactiveerd.

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.

RomeinsDe belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen,Trebisov.Specificatie van olieonderdompelde transformatoren, naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?


Trebisov.transformator voor afvalvermogenIs er nog ruimte voor ontwikkeling?



Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

De bovenkant en het midden van de transformator-olietank, de flenzen, de huid van de loop en het midden van de waterdichte mouw aan de bovenkant van de auto-olietank. De interne ijzeren kern en de wikkel klem zijn warm door gedeeltelijke magnetische lekkage, wat resulteert in isolatie schade.

Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

KwaliteitsdocumentenVoor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.


Trebisov.transformator voor afvalvermogenIs er nog ruimte voor ontwikkeling?



Verspreiding van het geluid van droge transformator

InstallatiewerkenBij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

De apparatuur kan de tekortkomingen uit de patrouilleinspectie, schoon de porselein waterdichte behuizing, verwijderen en vervangen van de gebarsten of broze leren pad, controleren en aanscherpen van de knoop, controleren en vervangen van de silica gel van het ademhalingsmasker, enz.

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Trebisov.Verschillende afleidingsmethoden droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

Trebisov.Overige productinformatie
  • Pittsburgh.Hydraulisch hijsplatform binnenshuisUniversele toepassing in alle lagen van de bevolking

    Pittsburgh.Hydraulisch hijsplatform binnenshuisUniversele toepassing in alle lagen van de bevolking

  • Pittsburgh.Hydraulische post voor hefplatformWelke technologieën en materialen moeten beschikbaar zi

    Pittsburgh.Hydraulische post voor hefplatformWelke technologieën en materialen moeten beschikbaar zi

  • Pittsburgh.Groot hydraulisch hefplatformOnderzoek naar de methode van het assemblageproces:

    Pittsburgh.Groot hydraulisch hefplatformOnderzoek naar de methode van het assemblageproces:

  • Pittsburgh.Mechanische vaste instapbrugDe rentetarieven voor financiering door de industrie zijn nog

    Pittsburgh.Mechanische vaste instapbrugDe rentetarieven voor financiering door de industrie zijn nog

  • BisceglieVaste hydraulische instapbrugDe prijsvolatiliteit is deze week zwak en de downstream-aankop

    BisceglieVaste hydraulische instapbrugDe prijsvolatiliteit is deze week zwak en de downstream-aankop

  • SzarvasNameHydraulisch hefplatform van de aluminiumlegeringWaardegevoelige materialen

    SzarvasNameHydraulisch hefplatform van de aluminiumlegeringWaardegevoelige materialen

  • Genova.Zelflopend hefplatform van de aluminiumlegeringRedelijke bediening en bewaking:

    Genova.Zelflopend hefplatform van de aluminiumlegeringRedelijke bediening en bewaking:

  • Santa AnaHydraulisch hefplatform voor vrachtHoe voer je een stresstest uit?

    Santa AnaHydraulisch hefplatform voor vrachtHoe voer je een stresstest uit?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!